Diensten

Geluid isolatie

binnenafbouwers-amstelveen

Bij geluidisolatie verminderen wij de overlast van omgevingsgeluid (praten, tv, muziek) en van contactgeluid (lopen, dichtslaande deuren). Maar ook als u niet wilt dat iedereen kan horen wat er besproken wordt, kunnen wij u helpen bij het vergroten van uw privacy. Afhankelijk van de wensen zijn er diverse oplossingen die het geluid kunnen tegenhouden.

Metal Stud wanden

tussenwanden

Er zijn verschillende redenen waarom er een extra wand moet komen. Een extra ruimte, het wegwerken van buizen of het verbeteren van de warmte isolatie . Wat de rede ook is, wij hebben er een oplossing voor.  

Vloeren

portoflio-5

Wij verkopen geen vloeren maar leggen ze wel voor u. Neem contact op om uw wensen met ons te bespreken

Metal Stud plafonds

resimagecaptionlarge.1220.826

Het willen verlagen van uw plafond kan verschillende redenen hebben. Waarbij de functie (puur esthetisch of functioneel) bepalend is voor de manier waarop een plafond geplaatst wordt

Schilderwerk

dv619080

Is uw woning of appartementencomplex toe aan een schildersbeurt of wilt u uw woning of appartementencomplex verfraaien, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Volledige renovatie

photodune-2079559-interior-of-modern-house-kitchen-m.jpg

Ook voor een volledige renovatie kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met verschillende disciplines waarbij wij de regie houden om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Scroll to top